Üniversitemiz bünyesinde yürütülecek olan Cumhuriyetin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında 16 Kasım 2023 tarihinde, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kültür Kongre Merkezi A salonunda  "Mogan ve Eymir Gölleri Ekolojik İzleme ve Restorasyon Programı 25. Yıl Kutlama Konferansı" gerçekleştirilecektir.

Konferansın ana teması, ODTÜ Ekosistem Uygulama ve Araştırma Merkezi (EKOSAM) ve Biyolojik Bilimler Bölümü Limnoloji Laboratuvarında 25 yıldır devam eden Mogan ve Eymir Gölleri Ekolojik İzleme Araştırmalarının bulgularını; akademisyenler, öğrenciler, sivil toplum kuruluşları, bakanlık ve belediyelerle paylaşmak ve bu araştırmaların yaygınlaştırılabilmesi için gelecekte atılabilecek ortak adımları istişare etmektir.

Katılımcı kaydı yaptırmak isteyenlerin isim ve iletişim bilgilerinin 3 Kasım 2023 tarihine kadar e-posta ile ekosam@metu.edu.tr adresine gönderilmesi gerekmektedir.

Konferans programına bu linkten ulaşabilirsiniz.

İlgilenen herkes davetlidir !

Son Güncelleme:
09/10/2023 - 10:53